Statistik og overblik

Se udvidede rapporter om dine hotelbookinger, og tilpas dem efter dine behov. Få overblik over dine bookinger og gennemsnitlige priser, så du bedre kan forhandle og justere din rejsepolitik for flere besparelser.

  • Statistik
  • Total forbrug år til dato
  • Total antal overnatninger år til dato
  • Top hoteller år til dato
  • Top destinationer år til dato

Benchmarking rapport
Benchmarking rapporten viser en sammenligning mellem de gennemsnitlige priser som jeres firma har booket via Tjenesterejser og de gennemsnitlige priser som er andre kunder har booket via Tjenesterejser de sidste 30 dage. Det er både forhandlede og offentlige priser som vises. De 5 mest og mindst bookede byer bliver vist i rapporten. I kan dermed hurtigt se om I betaler for meget på jeres top 5 destinationer.

Rapporten kan printes direkte af jer, sendes via mail eller hentes som xls format.

Rejsepolitik rapport
Denne rapport kan vise priser der er booket uden for jeres rejsepolitik. Rapporten kan baseres på den rejsende, bestilleren, afdelingen, hotellet, byen, landet, datoen og antal værelser. Den giver samtidig også en liste over ”exception” koder, som hjælper til at forbedre rejsepolitikken.

Hvor er den enkelte medarbejder
Med vores Travel Report tool kan I på alle tider af døgnet gå ind og se hvor den enkelte medarbejder befinder sig iflg. Rejseplanen. I kan få et hurtigt overblik via vores verdenskort funktion, hvor alle rejsende medarbejdere vil være aktive ikoner, eller I kan søge på en bestemt destination eller dato.